Am deschis casa de vacanță Kayak Escape pentru iubitorii de natură!

Dacă te uitai după o cazare la pensiune în Dunăvățu de Jos, ai ajuns unde trebuia. Dunăvăț este un sat vechi pescăresc și ultimul loc în care poți ajunge pe asfalt în Delta Dunării.

La Kayak Escape ai privilegiul de a te deconecta de la viața de zi cu zi. Vei descoperi specificul locului și vei explora sălbatica deltă, fără însă a-ți lipsi confortul și intimitatea.

Construită în stil arhitectural local, casa dispune de 3 camere duble și 1 apartament, cu băi proprii, complet utilate și un living primitor cu bucătărie inclusă. Capacitatea maximă a casei este de 10 persoane. În curte te așteaptă un foisor cochet, grătar și loc de foc pentru ceaun. Celelalte spații de relaxare din curte, te lăsăm să le descoperi când ajungi aici, și garantăm că îți vor plăcea.

De la Kayak Escape ai deschidere la canalul Dunăvăț, canal care te poartă spre lacuri cu cele mai frumoase apusuri și răsărituri. Sau mai departe, pe brațul Sf. Gheorghe până la zona de vărsare a Dunării în mare, spre lacul Razim ori pădurea Letea.

Dar Kayak Escape nu îți înseamnă doar cazare la pensiune în Dunăvățu de Jos. Vei găsi la noi caiace, de una sau două persoane, pe care le poți închiria pentru toată ziua. Așa că poți pleca în explorare dis de dimineață, când păsările sunt încă la cuiburile lor, și până seara, târziu, să prinzi apusul soarelui pe lacul din apropiere.

Putem organiza tururi private de plimbare cu barcă motorizată, dacă vrei să ajungi până la mare sau prin zone mai greu accesibile.

ADULT ONLY

Adult Only

Casa de vacanță Kayak Escape este construită din lemn, zgomotele se propagă ușor, iar spațiul din curte este și el insuficient pentru energia debordantă a celor mici.

Share this with your friends: