Dacă iubești natura și evadările memorabile, atunci ești bine-venit la centrul nostru de închirieri caiace.

Înconjurat de culorile naturii și de întregul tablou pe care Delta ni-l oferă, de la vegetația luxuriantă până la privilegiul de a observa îndeaproape grațioasele păsări ale Deltei, cu cerul liber deasupra capului și plutind pe cursul lin al Dunării, plimbarea cu caiacul devine o experiență extrem de relaxantă și plăcută pe care cu siguranță vei dori să o repeți.

Caiacele noastre sunt ușoare și foarte stabile, iar traseele pe care ți le recomandăm sunt ușor accesibile din Dunăvățu de Jos, unde se află centrul nostru de închirieri caiace. Nu ai nevoie de experiență și nici de antrenament fizic susținut pentru a te bucura de o zi pe cinste în inima Deltei.

În schimb, îți recomandăm să vii echipat cu șapcă/pălărie, ochelari de soare, loțiune cu protecție UV și apă pentru a te hidrata. Vei avea nevoie și de un permis de acces în rezervație (5lei/zi/pers), pe care îl poți achiziționa online, de aici.

Închiriază un caiac și bucură-te de peisajele unice din Delta Dunării!

 

Jolly Roger – Rider / Rider Fishing (3,5m lungime, 1 pers, max. 135 kg)

21 € / zi

Jolly Roger – Dubloon (5,2m lungime, 2 pers, max. 250kg).

35 € / zi

Riot – Polarity (5,03m lungime, 2 pers, max. 250kg).

35 € / zi

La cerere, putem organiza și tur ghidat pentru un grup de până la 5 persoane.

90 € / zi

Prețul de închiriere include padele, veste de salvare, husă de protecție pentru telefon și hartă cu traseele recomandate.

Verifică disponibilitatea caiacelor și fă rezervarea din timp, pentru a te asigura că nu ratezi experiența.

Sau alege unul dintre pachetele noastre de vacanță și ai GRATUIT caiacul tău la dispoziție pe toată perioada sejurului!

Iată ce au spus turiștii nostri:

  5 star review  Experienta de neuitat. Nu trebuie ratată ocazia de a apela la serviciile unor oameni extraordinari.

  thumb ciprian capatana

  5 star review  O locație extraordinara, gazdele foarte primitoare și o experiență de neuitat. Am fost cu copiii, pe un traseu de aproximativ 4 km, pe care l-am parcurs in cca. 1 oră și jumătate. Peisaje absolute superbe, pe care nu le poți observa dintr-o barcă. Aici ești propriul stapan pe timpul tău. Nu te grabeste nimeni dacă vrei să zabovesti mai mult in fața unui peisaj... Recomand această locatie și aceasta activitate din toată inima 👍👍👍

  thumb Claudiu Juganaru

  5 star review  O locatie minunata, cocheta si intima. Tura cu kayak-ul neasteptat de placuta. Aparatul foto nu trebuie sa lipseasca!

  thumb Bunica Maria

Rezervă o tură cu caiacul:

 

Trimite

Share this with your friends: