Vrei să evadezi câteva zile?

Alege una dintre cele mai intense oferte pentru iubitorii de natură.

 

Un sejur la Kayak Escape este o experiență incredibilă. Iar pachetele noastre de sejur în Delta Dunării sunt concentrate în oferte pentru iubitorii de natură.

 

Nu o spunem doar noi, ne recomandă cei care ne-au ales deja.

Experienta de neuitat. Nu trebuie ratată ocazia de a apela la serviciile unor oameni extraordinari.

ciprian capatana Avatar ciprian capatana

O locație extraordinara, gazdele foarte primitoare și o experiență de neuitat. Am fost cu copiii, pe un traseu de aproximativ 4 km, pe care l-am parcurs in cca. 1 oră și jumătate. Peisaje absolute superbe, pe care nu le poți observa dintr-o barcă. Aici ești propriul stapan pe timpul tău. Nu te grabeste nimeni dacă vrei să zabovesti mai mult in fața unui peisaj... Recomand această locatie și aceasta activitate din toată inima 👍👍👍

Claudiu Juganaru Avatar Claudiu Juganaru

O locatie minunata, cocheta si intima. Tura cu kayak-ul neasteptat de placuta. Aparatul foto nu trebuie sa lipseasca!

Bunica Maria Avatar Bunica Maria

Ți-am pregătit oferte intense și pline de viață, cât să evadezi din rutină și să vrei să tot revii.

 

 

Alege pachetul care ți se potrivește, iar noi te vom ghida către locuri spectaculoase și te vom surprinde cu peisaje unice. Îți vom povesti despre unicitatea Deltei, despre viața localnicilor, și îți vom răsfăța papilele cu delicii pescărești. Toate, acompaniate de confortul și buna dispoziție specifice Kayak Escape.

 

Nu uita că pensiunea noastră este destinată exclusiv adulților, nu suntem atât de mari încât să putem oferi momente de relaxare atât adulților, cât și celor mici.

MIDWEEK ESCAPE

Midweek Escape

Ia cu tine toată energia Deltei!

WEEKEND ESCAPE

pensiune in Dunavatu de Jos, Delta Dunarii

Schimbă peisajul urban cu tabloul viu al Deltei!

FULLWEEK ESCAPE

Fullkweek Escape

Dacă iubești natura, aceast pachet e pentru tine!

€ 345 per pers

O săptămână de conectare cu natura

Dacă nu ai găsit un pachet potrivit pentru tine, sau îți dorești ceva anume, facem tot posibilul să configurăm unul personalizat, așa cum ți-l dorești.

Am concentrat cele mai atractive activități, însă dacă dorești să-ți petreci ziua pe o plajă virgină, îți îndeplinim visul! Dacă vrei ture speciale de birdwatching sau foto, se poate! Sau dacă vrei să vizitezi o zonă anume, să te bucuri de spectacolul unui cor lipovenesc, să-ți sărbătorești ziua într-un cadru inedit și cu bucate alese, ori să organizăm o degustare de vinuri pentru tine și prietenii tăi, trebuie doar să ne spui.

 

Punem la bătaie toată priceperea noastră când e vorba să îndeplinim dorințe și să concepem cele mai bune oferte pentru iubitorii de natură!

Share this with your friends: